wentelteefjes

  • Nederlands, Brood
  • 0-10 min.
  • wentelteefjes

    Wentelteefjes

    Wentelteefjes

oud brood kan erg lekker zijn

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
sneetjes oud brood (Wit)
2 eieren
2 dl melk (ik gebruik volle)
50 gr suiker
kaneel
poedersuiker
boter om in te bakken
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 430,52 kcal
Koolhydraten 62,10 g
Eiwitten 15,05 g
Vetten 13,13 g
Benodigdheden

koekepan
spatel / vork
zeefje (voor de poedersuiker)

Voorbereiding

De korstje van het brood snijden

Bereidingswijze

Klop de eieren met de melk in een kom tot een schuimige massa. Voeg er de suiker bij.
Gooi het geheel over in een diep bord.
Haal de boterhammen door het mengsel.
Niet te lang erin laten anders zijn de boterhammen te zacht en breken ze.
Bak ze aan beide zijde bruin in een beetje boter. Pan goed heet laten worden.
als ze klaar zijn bestrooien met kaneel en poedersuiker (kan ook gewone suiker)

Serveertip

Ook lekker met aardbeien met slagroom
Eet smakelijk.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

vergeet-mij-niet avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten