Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-11-2004
  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

  • Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

    Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!!

Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel.

Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.


Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snijplank, mes, mengkom, kookpan, vergiet, grillpan (die van TEFAL is erg fijn!), grote afdekbare schaal

Bereidingswijze


  1. Snijd de kip in dunne plakken en doe ze in een mengkom

  2. Voeg wat olijfolie toe aan de kipfilet en bestrooi flink met versgemalen peper (eventueel wat paprikapoeder)

  3. Meng de olie + kruiden goed door de kipfilet

  4. Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven

  5. Laat de grillpan heet worden en grill de kipfilet zonder extra olie toe te voegen tot ze mooi gaar zijn

  6. Doe de kipfilet daarna in een grote schaal en dek deze af

  7. Snijd de champignons en rode paprika in grove stukken en doe ze in de mengkom

  8. Meng er wederom olie en flink wat versgemalen peper (en eventueel wat paprikapoeder) doorheen

  9. Grill de groenten ook in de grillpan tot ze mooi gaar zijn en voeg ze dan toe aan de kipfilet

  10. Voeg de verse basilicum, rode peper, suiker, limoensap, peper en zout toe aan het kip/groentemengsel en zet dan de deksel weer op de schaal

  11. Doe de melk en kaas in een pan en laat dit smelten (blijven roeren)

  12. Roer de pasta door de kaassaus

  13. Schep de kaaspasta op een bord en leg het groente/kipmengsel er bovenop

  14. Versier met wat dungesneden sliertjes verse basilicum


Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

mikoo avatar
mikoo 05-01-2014

Heerlijk, maar wel wat zwaar op de maag. Wij gaan voor een herkansing en dan maak ik de saus met melk ipv kookroom en gebruik ik minder olie.

Christine19 avatar
Christine19 25-04-2012

We hebben het net gegeten en de pan is leeg! Lekker en gemakkelijk om te maken.

HBAMBeens avatar
HBAMBeens 06-01-2012

Heb het gisteren gemaakt en vond het best lekker. Ik snapte alleen niet of ik nu melk of kookroom moest gebruiken. Bij de lijst van ingrediënten stond het één en bij de bereiding stond het ander. Ik vond het een lekker bord eten, maar als iemand nog een andere idee voor de saus heeft dan hoor ik dat graag

Corina1982 avatar
Corina1982 17-11-2011

lijkt me heerlijk neem het mee dank je

IngridvanderMeer avatar
IngridvanderMeer 25-09-2011

Ik heb dit gerecht gisteren gemaakt en het was heerlijk. Wel heb ik e.e.a. anders gedaan. Ik heb de kaassaus gemaakt door eerst een paar fijngesneden lenteuitjes en fijn gehakte verse knoflookteentjes te fruiten, daarna room erbij en kaas toegevoegd. De pasta heb ik iets te kort gekookt, afgegoten en vervolgens door laten garen tot het al dente was in de kaassaus. Zo neemt de pasta nog wat vocht op uit de saus en krijg je een mooie ``hechting`` tussen saus en pasta. Leuk gerecht en mooie smaakjes met het fris zoete van de gegrilde paprika in limoensap met de hartige kaas, Old Amsterdam in mijn geval...

hermien_kg avatar
hermien_kg 29-08-2011

Vanavond gegeten. Om je vingers bij af te likken. Heeeeerlijk! Bedankt voor het recept. Groetjes, Hermien

faty avatar
faty 28-08-2011

Lekker maar ook niet super lekker. Gezond vind ik het niet echt maar goed het viel goed mee voor mij dan, Mijn man vond het lekker en de kinderen vinden het ook wel lekker maar ik vind het niet zo super.

hankypanky avatar
hankypanky 18-08-2011

Recept sprsk me aan en we hebben het vandaag gemaakt. Het was heerlijk. De smaakcombinaties en de samenstelling van de ingrediëneten maakten het verrassend lekker. Super! We hadden nog wat peultjes en die hebben we ok gegrild en toegevoegd, dat was prima. Met dat groen er bij werd het echt een pasta "tricolore" op je bord. Het smaakte super en het zag er prachtig uit. Heerlijk

fleurjosephine avatar
fleurjosephine 16-08-2011

Klinkt goed, heb ``m in m``n kookboek gezet en ga ``t binnenkort maken.

shana1 avatar
shana1 29-04-2011

Al een aantal keer gemaakt! Een paar keer met chilisaus er doorheen..nog lekkerder( vinden wij dan) en wat cayennepeper en chilipoeder, lekker pittig! Maar dan iets minder peper bijde kip en de groente..

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten