Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. karbonade apart

karbonade apart

Door: adri55

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-11-2004

Ingrediënten


2 ribkarbonade,mosterd,65 gr boter,2 plakjes ham,paneermeel,1 ei,houten prikkers,2 plakjes kaas,zout, peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vraag aan de slager of hij het vlees zo wil snijden dat je het kan vullen.Bestrijk de binnenkant met mosterd. Leg op elke plak ham een plak kaas en vouw ze op.Vul de karbonade ermee en steek de opening dicht met een prikker. Wrijf het vlees royaal in met zout en peper,klop het ei los met 1 eetl water,haal het vlees hier doorheen en daarna door de paneermeel. Bak de koteletten in de hete boter aan weerszijden ruim 5 min



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adri55
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top