1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hachee
  6. Hachee

Hachee

Door: adri55

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 04-11-2004

Ingrediënten 4 personen


800 gr riblap of ander mager rundvlees
5 uien, 3 laulierblaadjes, 3 kruidnagels,
paprikapoeder,azijn,1 jusblokje,water.In plaats van de kruiden kun je ook de kruiden zakjes voor hachee erin doen 2 stuks



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in kleine stukjes snijden.en de uien snijden

Bereidingswijze

Het vlees inzouten en braden lichtjes, de gesneden ui erbij doenen de kruiden.en 1 kopje water, dit alles een ruim 1 1/2uur op laten staan

Serveertip

Je kunt het met aard eten of over de hutspot doen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adri55
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top