Kangoeroe lendestukken

  • Internationaal, Feestmaaltijd
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-11-2004


Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
  • 200 gr kangoeroe lendestukken
  • 1 X assortiment aan bladgroenten
  • 1 grote aardappel half gaar gekookt
  • 10 gr peperblad
  • 50 gr dunne noodles
  • 100 gr verse room
  • witte wijn
  • 30 ml wild jus
  • zout en gemalen peper
  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Rasp de aardappel fijn en meng deze met de noodles (kort gekookt) en wat peper en zout.
    Vorm dit tot een grote ronde pastei, en bak het in een anti aanbak pan met een beetje olie, totdat de buitenkant krokant is.
    Snij tot de gewenste vorm.
    Meng de room met de witte wijn en damp deze in, totdat de saus de juiste consistentie heeft. Voeg peper toe voor de smaak.
    Schroei het vlees in de hete pan en bak het gaar in de oven.
    Laat het vlees 3-5 minuten rusten.
    Bak de bladgroenten tot ze net gaar zijn.
    Serveer het vlees op de bladgroenten en het pasteitje.
    Voeg de saus toe aan het gerecht, over het vlees.

    Serveertip

    Serveer het geheel eventueel met frietjes.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten