1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Spinazieschotel

Spinazieschotel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-11-2004

Ingrediënten 4 personen


450 gr gekookte spinazie - aardappels voor 4 personen - 400gr gehakt - ui - knoflook (vers en poeder)- peper - zout - tomaten - sesamzaad - olijfolie



Complete ovenschotel. Verrassend anders!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de verse spinazie of laat een blok ontdooien. Kook de aardappels en maak er puree van (stampen met melk, eitje, peper, zout, nootmuskaat). Bak het gehakt rul en doe er de ui, knoflook en kruiden bij.
Vet een ovenschaal in en beboter deze.
Doe de puree in de schaal, hierbovenop de gebakken gehaktmengsel, hierop de spinazie en als kroon de gesneden tomaten. Doe ruim peper, zout en knoflookpoeder over de tomaten heen en besprekel met de sesamzaadjes
Doe er nog wat olijfolie overheen sprenkelen en dan even goed doorwarmen in de oven.
Je weet niet wat je proeft!! heeeeeeeerlijk
smakelijk!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van toverheksje


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van toverheksje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top