1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Chocoladekoeken met hazelnoten

Chocoladekoeken met hazelnoten

  • Nederlands, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-11-2004

Ingrediënten


100 ge zachte romboter of margarine (en wat extra voor de bakvorm)
125 gr suiker
1 ei
75 gr tarwebloem
3 eel cacao
? theel bakpoeder
75 gr hazelnoten.



Heerlijke chocoladekoeken die in een handomdraai op uw koffietafel staan
Zet de oven aan voordat u begint met de bereiding van het deeg.Voor 30 stuks.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. De oven voorverwarmen op 200 ?C . Een bakblik van ? 20x30 cm goed invetten.
2. D boter en de suiker in een beslagkom doen en tot creme roeren.
3. Het ei erdoor roeren.
4. De bloem, de cacao en het bakpoeder zeven en toev oegen. Alles tot een glad deeg roeren. Het deeg in het bakblik doen en gladstrijken.
5. De noten hakken en gelijkmatig over het deeg verdelen.
6. Midden in de oven ? 8 min bakken.
7. Wat af laten koelen. Dan in kleine stukjes van 4x5 cm snijden en volledig laten afkoelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de_gebakkraam


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de_gebakkraam
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top