Chocolade borstplaat.

  • Nederlands,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-11-2004

Een December lekkernij

Deel dit recept

Ingrediënten
  • 200 gr suiker

  • 3 theel cacao

  • 4 eetl koffieroom.

  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Meng de suiker goed met de cacao en verwarm dit mengsel langzaam in de koffieroom tot de suiker helemaal is opogelost. Laat de massa inkoken, controleer regelmatig de dikte en neem als de laatste druppel die van de roerlepel valt een draad trekt, of heel traag valt.
    Neem de pan van ht vuur en roer in de borstplaat tot de massa begint te knarsen. Schenk hem dan uit in een beboterde borstplaat ring op een beboterde aanrecht of vetvrij papier. Als aan de oppervlakte witte kristalplekjes te zien zijn, kunt u de vorm recht op zetten. Laat de borstplaat verder afkoelen. Neem voorzichtig de vorm eraf door het pennetje los te trekken

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten