1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Chocolade borstplaat.

Chocolade borstplaat.

Door: de_gebakkraam

  • Nederlands,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-11-2004

Ingrediënten


200 gr suiker
3 theel cacao
4 eetl koffieroom.



Een December lekkernij

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de suiker goed met de cacao en verwarm dit mengsel langzaam in de koffieroom tot de suiker helemaal is opogelost. Laat de massa inkoken, controleer regelmatig de dikte en neem als de laatste druppel die van de roerlepel valt een draad trekt, of heel traag valt.
Neem de pan van ht vuur en roer in de borstplaat tot de massa begint te knarsen. Schenk hem dan uit in een beboterde borstplaat ring op een beboterde aanrecht of vetvrij papier. Als aan de oppervlakte witte kristalplekjes te zien zijn, kunt u de vorm recht op zetten. Laat de borstplaat verder afkoelen. Neem voorzichtig de vorm eraf door het pennetje los te trekken



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de_gebakkraam
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top