Linzensoep met tomaat

  • Nederlands, Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-11-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g linzen

250 g rijpe tomaten

1 kleine prei

1 ui

1 larierblad

paar takjes peterselie

zout

maggi
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil en snipper de ui. Breng 3/4 liter water aan de kook met de ui, wat zout, het laurierblad en de linzen. Kook de linzen met de deksel op de pan 45 minuten. Ontvel ondertussen de tomaten. Snijd ze in partjes. Was de prei en snijd het dunne reepjes. Hak wat gewassen takjes peterselie fijn. Voeg de laatste 5 minuten de tomaat en prei toe. Breng de soep op smaak met wat druppels aroma. Garneer de soep met de peterselie

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten