Vissoep

  • Internationaal, Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-11-2004

EEN ZEER EENVOUDIG TE MAKEN LEKKER VISSOEPPIE VOOR 4-6 PERSONEN.

Deel dit recept

Ingrediënten
500 g rijpe tomaten,gepeld en in stukjes 2 uien,gesnipperd 1 1/4 l koud water 1 tl citroensap zout en peper 500 g witvisfilet,in blokjes 1,5 dl room 2 el dille,fijngehakt 125 g kleine garnalen.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
1 grote pan.

Voorbereiding

Meng de tomaten,uien het water en het citroensap in een grote pan en voeg peper en zout toe.

Bereidingswijze

Breng alles aan de kook,draai het vuur laag en laat de soep 20 min. koken.
Voeg de blokjes vis toe en kook de soep tot de vis net gaar is maar nog niet uit elkaar valt. Roer de room erdoor,breng alles op smaak met peper en zout en voeg dille en de garnalen toe.
Serveer de soep heet.

Serveertip

Lekker met veel stokbrood en franse kazen en kruidenboter.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten