Vissoep
- Internationaal, Soep
- 30-60 min.
- Geplaatst op 03-11-2004
EEN ZEER EENVOUDIG TE MAKEN LEKKER VISSOEPPIE VOOR 4-6 PERSONEN.
Ingrediënten
500 g rijpe tomaten,gepeld en in stukjes 2 uien,gesnipperd 1 1/4 l koud water 1 tl citroensap zout en peper 500 g witvisfilet,in blokjes 1,5 dl room 2 el dille,fijngehakt 125 g kleine garnalen.Benodigdheden
1 grote pan.Voorbereiding
Meng de tomaten,uien het water en het citroensap in een grote pan en voeg peper en zout toe.
Bereidingswijze
Breng alles aan de kook,draai het vuur laag en laat de soep 20 min. koken.
Voeg de blokjes vis toe en kook de soep tot de vis net gaar is maar nog niet uit elkaar valt. Roer de room erdoor,breng alles op smaak met peper en zout en voeg dille en de garnalen toe.
Serveer de soep heet.
Serveertip
Lekker met veel stokbrood en franse kazen en kruidenboter.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties