1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. KWARTEL MET KNOFLOOK EN PETERSELIE

KWARTEL MET KNOFLOOK EN PETERSELIE

Door: wouterkim

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-11-2004

Ingrediënten 4 personen


50g boter 2 el olijfolie 4 kwartels(door de poelier gehalveerd en schoongemaakt) 2 fijngehakte knoflookteentjes 1 bosje fijngesneden verse peterselie 100 g wittebroodkruim 1 el fijngesneden tijm zout,peper aluminiumfolie.


Verder heb je nodig


1 ruime braadpan.


VERRASSEND!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verhit de boter en olie in een ruime braadpan en bak de kwartels op hoog vuur in ca. 10 min. rondom bruin en knapperig.

Bereidingswijze

Neem de kwartels uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Bak in het achtergebleven braadvet de knoflook,peterselie,broodkruim,tijm,zout en peper in enkele min. op hoog vuur knapperig bruin en geurig.
Leg de kwartels op een voorverwarmde schaal en schep het knoflook-kruidenmengsel erover.

Serveertip

Serveer met een stevige,gemengde groente-schotel met b.v. aubergine,tomaat en courgette.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wouterkim
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top