1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde tomaat
  6. gevulde tomaat

gevulde tomaat

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-10-2004

Ingrediënten 4 personen


4 middelgrote tomaten 1 uitje margarine 200gr gehakt paneermeel zout peper maggi toef peterselie


Verder heb je nodig


Oven


Lekker hartig voorgerecht maar ook bij rijst zeer lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit verwarm de oven op 200gr

Bereidingswijze

Wrijf het tomaatvocht door een zeef verdun met4 eetl water en doe in een ovenvaste schaal snijd de ui bak het gehakt in de margarine met de ui tot het grijzig word haal van het vuur doe de maggi zout peper en paneermeel erbij vul de tomaathelften met het mengsel strooi nog wat paneermeel op de bovenkanten en een klontje margarine laat er in 10 min een bruin korstje op komen

Serveertip

Lekker bij rijst en een salade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lovely_s


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lovely_s
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top