Gepofte aardappelen

  • Italiaans, Bijgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 30-10-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 4 middelgrote aardappelen
  • 2 X 100 gr geraspte pittige kaas
  • 100 gr zure room
  • 1 el geknipte bieslook

  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
    oven

    Voorbereiding

    Prik met een vork in de aardappelen en leg ze in een ondiepe ovenschaal.

    Bak ze in een voorverwarmde oven op 180 ?C gedurende 1 1/4 uur.

    Bereidingswijze

    Haal ze uit de oven en laat ze even afkoelen.

    Snij van iedere aardappel 1/3 deel af en hol beide delen uit.

    Prak de uitgeschepte aardappel in een kom en meng met 100 gr kaas, de zure room en de bieslook.

    Vul de uitgeholde aardappelen met het mengsel en strooi er nog eens 100 gr kaas over.

    Zet ze terug in de oven gedurende 20 minuten.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten