Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. kruidige pompoentulband

kruidige pompoentulband

Door: ettebab

  • Engels
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-10-2004

Ingrediënten


125 gr. zachte boter
1/2 kop lichtbruine basterdsuiker
2 eieren
11/4 kop zelfr. bakmeel
11/2tl. kardemom
3/4 kop pompoenpuree
2 el. suikerstroop



Ontdek meer:

Voorbereiding

Pompoen koken, uit laten lekken en pureren, oven voorverwarmen op 180 gr.C, Tulband van 20 cm doorsnede beboteren

Bereidingswijze

Klop alle ingredienten op lage mixerstand tot ze goed vermengd zijn. Klop dan 2 min. op 2e stand tot het beslag glad en verkleurd is. Schephet beslag in de vorm en strijk het glad met een spatel. Bak de tulband in 40 min. gaar. Controleer met een breinaald in het midden of hij gaar is, dan komt hij er schoon uit. Laat de tulband 5 min. staan en stort hem dan op een rooster om af te koelen. Bestrooien met poedersuiker



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ettebab
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top