Sonja's Pizza

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Een heleboel van mezelf en een beetje van Honig...

Lekkere plaatpizza met heel veel champignons, kaas, knoflook, uitje en een beetje rundergehakt.

Voor twee of drie personen.


Deel dit recept

Ingrediënten

1 pak Honig Mix voor Italiaanse Pizzabodem
1 bakje champignons
2 knoflookteentjes
potje pikante pastasaus (Heinz of AH)
2 zakjes geraspte Mozzarella (Geraspte Pizza Kaas)
1 rode ui
150 gram rundergehakt
versgemalen peper en zout
pikant paprikapoeder (Silvo)
Italiaanse Pizzakruiden (Silvo)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

snijplank, mes, bakplaat, ovenpapier, koekenpan, keukenrolpapier

Voorbereiding


  1. Maak het deeg zoals op de verpakking staat

  2. Leg het bakpapier op de bakplaat en rol het deeg hier op uit

  3. Verwarm de oven voor zoals op de verpakking staat

  4. Bak het gehakt rul met wat peper, zout en pikant paprikapoeder

  5. Laat het gehakt uitlekken op wat keukenpapier

Bereidingswijze


  1. Maak de champignons schoon en snijd ze flinterdun, daarna met het hakmes er overheen zodat het allemaal kleine stukjes champignon worden

  2. Maak de ui schoon en snijd deze in flinterdunne reepjes of ringen

  3. Pel de knoflook en hak ze in zeer kleine stukjes

  4. Smeer met een lepel een laag pastasaus over de pizzabodem

  5. Strooi dan 1 zakje kaas over de bodem

  6. Verdeel de knoflook over de pizza

  7. Daarna alle champignons er over verdelen

  8. De uiringen er op leggen

  9. Het rul gebakken gehakt er nog over strooien en dan komt het extra lekkere: nu nog dat tweede zakje kaas er over verdelen (lekker lekker lekker)

  10. Als laatste de Italiaanse Pizzakruiden en dan in de oven voor zo'n 25 minuten (zie verpakking)

Serveertip

Dat wordt smullen!!!!!

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sonja13091976 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten