Sonja's Pizza
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
Een heleboel van mezelf en een beetje van Honig...
Lekkere plaatpizza met heel veel champignons, kaas, knoflook, uitje en een beetje rundergehakt.
Voor twee of drie personen.
Ingrediënten
1 pak Honig Mix voor Italiaanse Pizzabodem
1 bakje champignons
2 knoflookteentjes
potje pikante pastasaus (Heinz of AH)
2 zakjes geraspte Mozzarella (Geraspte Pizza Kaas)
1 rode ui
150 gram rundergehakt
versgemalen peper en zout
pikant paprikapoeder (Silvo)
Italiaanse Pizzakruiden (Silvo)
Benodigdheden
snijplank, mes, bakplaat, ovenpapier, koekenpan, keukenrolpapier
Voorbereiding
- Maak het deeg zoals op de verpakking staat
- Leg het bakpapier op de bakplaat en rol het deeg hier op uit
- Verwarm de oven voor zoals op de verpakking staat
- Bak het gehakt rul met wat peper, zout en pikant paprikapoeder
- Laat het gehakt uitlekken op wat keukenpapier
Bereidingswijze
- Maak de champignons schoon en snijd ze flinterdun, daarna met het hakmes er overheen zodat het allemaal kleine stukjes champignon worden
- Maak de ui schoon en snijd deze in flinterdunne reepjes of ringen
- Pel de knoflook en hak ze in zeer kleine stukjes
- Smeer met een lepel een laag pastasaus over de pizzabodem
- Strooi dan 1 zakje kaas over de bodem
- Verdeel de knoflook over de pizza
- Daarna alle champignons er over verdelen
- De uiringen er op leggen
- Het rul gebakken gehakt er nog over strooien en dan komt het extra lekkere: nu nog dat tweede zakje kaas er over verdelen (lekker lekker lekker)
- Als laatste de Italiaanse Pizzakruiden en dan in de oven voor zo'n 25 minuten (zie verpakking)
Serveertip
Dat wordt smullen!!!!!