Indiase linzencurry

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 25-10-2004

Lekker pittige linzencurry. 675 kcal.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr basmatirijst, 3 uien, 1 zak paprika groen/geel/rood(3 st), 3 el zonnebloemolie, 2 blikken gekookte linzen(bonduelle) en 1 pot patak's tikka masala indiase currysaus.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.

Bereidingswijze

In braadpan ui in olie fruiten. Paprika's 2 min meebakken. Linzen laten uitlekken. Linzen en tikka masalasaus door groenten roeren en 10 min zachtjes laten sudderen. Met rijst serveren. Lekker met komkommersalade.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

rmdelvoie avatar
rmdelvoie 15-06-2009

Lekker en gemakkelijk recept voor linzencurry. Neem ik mee. Bedankt, Margrit

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten