1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Opgeklopte abrikozenyoghurt

Opgeklopte abrikozenyoghurt

Door: luckyjo

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-10-2004

Ingrediënten 4 personen


400 gram halve abrikozen op sap uit blik - 1 eetlepel Grand Marnier - 1 3/4 dl Griekse yoghurt - 2 eetlepels amandelschaafsel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Giet de abrikozen af en doe het fruit met
de alcohol in de keukenmachine
Pureer de abrikozen tot een glad mengsel
Schep de puree en yoghurt om en om
in vier grote glazen
Roer voorzichtig zodat
het toetje er gemarmerd uitziet
Rooster de amandelen lichtjes goudbruin
Laat ze iets afkoelen en
strooi ze over het toetje



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top