Pasta met limabonen en pesto

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 gram gedroogde pasta - snufje vers geraspte nootmuskaat - 2 eetlepels olijfolie extra vierge - 400 gram uitgelekte limabonen uit blik - 3 eetlepels pesto - 1 1/2 dl slagroom - zout - zwarte peper - Voor garnering : verse takjes basilicum - 3 etlepels pijnboompitten - Parmenzaanse kaas
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 785,41 kcal
Koolhydraten 80,59 g
Eiwitten 26,72 g
Vetten 36,74 g

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar en giet ze af
Doe de pasta terug in de pan
met aanhangend vocht
Voeg nootmuskaat, olie, zout
en peper toe en roer het door
Verhit intussen de bonen in een pan
met de pesto en slagroom
Roer tot het geheel begint te pruttelen
Schep de bonen en pesto door de psta
en meng het goed door elkaar
Bestrooi de pasta met pijnboompitten
en geraspte kaas
Garneer met de basilicum

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

luckyjo avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten