goulash met bleekselderij

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-10-2004

makkelijk en snel

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 eetl boter, 200 gram dikke biefstuk in blokjes of biefreepjes, 6 kleine sjalotjes gepeld, 1 teen knoflook, 1,5 eetl. bloem, 1 eetl. tomatenpuree, 1/2 eetl. paprikapoeder, 1 blikje tomaatstukjes(400gram), 1 dl vleesbouillon (van tablet), 250 gram voorgekookte aardappelblokjes, 250 gram bleekselderij, zout, peper, 1 eetl grofgesneden korianderblad.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de boter in een braadpan. Bak de biefstuk op hoog vuur rondom bruin in 3 tot 5 minuten. Voeg de sjalotjes en knoflook toe en bak ze in 3-5 min. goudbruin. Draai het vuur halfhoog. Roer de bloem door het vleesmengsel en laat dit licht bruinen. Bak de tomatenpuree en het paprikapoeder 1 min. mee en roer de tomatenstukjes met vocht en bouillon erdoor. Breng het gerecht aan de kook en voeg aardappel en bleekselderij toe. Breng de goulash op smaak met peper en zout en bestrooi met de koriander.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten