1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. taai taai

taai taai

  • Nederlands, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-10-2004

Ingrediënten


250 gram bloem
100 gram honing
1 theelepel schenkstroop
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel bakpoeder
3 theelepels kaneel
1 theelepel anijs
1 theelepel nootmuskaat
1 theelepel kruidnagel poeder
boter voor het invetten van de bakplaat


Verder heb je nodig


Kom
zeef
deegroler
pannetje voor de honing
ingevette bakplaat


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 75 graden

Bereidingswijze

Verwarm de honing tot ie zacht en vloeibaar is en roer de stroop erdoor.
zeef de bloem en vermeng die met de kruiden en het bakpoeder,.
roer de afgekoelde honing erdoor en kneed het tot een stevig deeg .
rol dit op een ingevette bakplaat uit .
bak de taai taai in circa 25 minuten in een matig warme oven gaar .
laat afkoelen en snij het in stukjes of steek er vormpjes uit .

Serveertip

Heerlijk op sinterklaas avond met warme chocomelk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van usagirl


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van usagirl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top