Limburgs zuurvlees

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 18-10-2004

Deel dit recept

Ingrediënten
- 800 gram poulet
- 5 dl water
- 5 dl azijn
- 500 gram uien
- 3 laurierblaadjes
- 2 kruidnagels
- peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

alle ingredienten behalve 1 ui 24 uur marineren.

Bereidingswijze

vlees aanbraden , ? 2 uur laten sudderen. 1 ui apart bakken en daarna bij het vlees doen.
Alles binden met 5 eetlepels perenstroop en 2 plakken peperkoek

Serveertip

lekker met friet, rijst of stokbrood

Laatste reacties

mvb275 avatar
mvb275 20-10-2004

Heb het mee genomen hoor ik kom niet uit Limburg maar heb er wel vaker van gehoord. En wat ik even wilde vragen is dat peperkoek, ontbijtkoek is. Ja toch? Groetjes Mieke

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten