wortelstamppot

  • Biologisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-10-2004

Heerlijk kleurrijk stamppotje

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 4 grote aardappelen

- 2 grote winterpenen

- 4 gedroogde tomaatjes

- 2 flinke uien

- 1 potje doperwtjes

- flinke eetlepel mosterd

- half bakje verse roomkaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

- schil de aardappelen

- snij de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes.

- maak de winterpenen schoon en snij deze in plakjes. Snij de plakjes twee keer in de lengte door.

- snipper de ui

Bereidingswijze

- Kook de aardappelen en de penen in 20 minuten gaar.

- Voeg vlak voor het eind de gedroogde tomaatjes toe.

- Roerbak intussen de gesnipperde uien tot deze bruin beginnen te kleuren.

- Pureer de aardappelen met de penen. Maak het smeuig met de roomkaas en voeg daarna de mosterd toe.

- voeg de gebakken uien en de doperwtjes toe.

Meng alles goed door elkaar en warm het nog heel even op.

Serveertip

Eet smakelijk!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

ingrid712 avatar
ingrid712 26-09-2012

ga ik proberen voor het avondeten vandaag !

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten