Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Biologische keuken
  5. wortelstamppot

wortelstamppot

Door: joke74

  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-10-2004

Ingrediënten 2 personen


- 4 grote aardappelen
- 2 grote winterpenen
- 4 gedroogde tomaatjes
- 2 flinke uien
- 1 potje doperwtjes
- flinke eetlepel mosterd
- half bakje verse roomkaas



Heerlijk kleurrijk stamppotje

Ontdek meer:

Voorbereiding

- schil de aardappelen
- snij de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes.
- maak de winterpenen schoon en snij deze in plakjes. Snij de plakjes twee keer in de lengte door.
- snipper de ui

Bereidingswijze

- Kook de aardappelen en de penen in 20 minuten gaar.
- Voeg vlak voor het eind de gedroogde tomaatjes toe.
- Roerbak intussen de gesnipperde uien tot deze bruin beginnen te kleuren.
- Pureer de aardappelen met de penen. Maak het smeuig met de roomkaas en voeg daarna de mosterd toe.
- voeg de gebakken uien en de doperwtjes toe.
Meng alles goed door elkaar en warm het nog heel even op.

Serveertip

Eet smakelijk!



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top