Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Wraphapjes

Wraphapjes

Door: jerusa

  • Mexicaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-10-2004

Ingrediënten


Bruschetta italiaanse kruidenmix (een potje is bij de C1000 te verkrijgen; bij de tapasproducten!)
creme fraiche
4 wraps (ik haal 8 hapjes uit 1 wrap)
1 ons kipfilet (plakjes)
ijsbergsla
houten prikkers



Met een verjaardagsborrel is dit een altijd een succes!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smeer de wraps in met een flinke klodder creme fraiche. Daarboven strooi je de onaangemaakte bruchetta.
Twee plakjes kipfilet erop, aan een helft van de wrap
Daarboven wat fijngesneden ijsbergsla en dit geheel stevig en strak tot een rol oprollen.
Laat de rol even in de koelkast opstijven en snijdt er daarna de hapjes van.
Plaats er een houten prikker door om het geheel bijelkaar te houden

Serveertip

Lekker bij een witte wijn of een portje!
Deze hapjes kun je heel goed invriezen. Snijdt de rol dan nog niet tot hapjes.
Ook helpt het om een dag van tevoren de creme fraiche erop te smeren; de rol is dan makkelijker op te rollen. (de wrap "breekt" dan niet...)



Deel dit recept

Reacties (22)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerusa
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top