Gevulde sweet pepers/paprika's

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-10-2004

Lekker fris bij de borrel.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Kleine rode sweet pepers/ punt paprika's, roomkaas, monchou.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Scherp mes.

Bereidingswijze

Snijd van de kleine rode pepers/ punt paprika's het kapje af. Haal met een scherp mes de zaden uit de pepers. Vul deze met kruidenkaas/ monchou. ( Mocht de kaas te hard zijn even in de magnetron smeuig maken.)Pepers in koelkast laten opstijven, +/- 10 min. Daarna de pepers in plakken snijden van 0.5 cm. Heerlijk bij de borrel!

Serveertip

Bij de borrel !

Laatste reacties

gissie avatar
gissie 27-08-2008

heel lekker hoor , bedankt voor jou recept groetjes Gissie

favorietje avatar
favorietje 01-12-2004

Kant en klaar zijn ze verkrijgbaar maar die sweet peppers heb ik los nog nergens kunnen vinden, waar haal jij ze vandaan? Bij Albert Heijn hebben ze nu kruidenboer met sweet peppers erdoor, die is erg lekker!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten