1. Home
  2. Recepten
  3. Gevulde eieren
  4. gevulde eieren

gevulde eieren

Door: petravdr

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-10-2004

Ingrediënten


8 eieren, 2 eetl. mayonaise, 1 zakje duyvis dipsaus smaak fiesta.



Een zalig borrelhapje die elke verjaardag een altijd op mijn menu staat. Zalig, eenvoudig te maken.Wat wil je nog meer. oeps, nu verklap ik wel mijn recept....

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de eieren hard en snij ze middendoor en haal de dooiers eruit.

Bereidingswijze

Prak de dooiers fijn met een vork en meng dit met de dipsaus kruiden en mayonaise. Voeg evt. iets extra mayonaise toe als het niet smeuig genoeg is.
Doe dit mengsel in een slagroomspuit en spuit rozetjes in de holte van het eiwit gedeelte. Als je dit vantevoren klaarmaakt bewaar dan het eiwit in een afgesloten doosje en dek het eigeelmengsel in de slagroomspuit af met folie. Succes verzekerd!



Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petravdr
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top