1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. vissoep

vissoep

Door: henny_b_b

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-10-2004

Ingrediënten 4 personen


2 pakken vissoep (Iglo)
1 glas cognac
2 dl slagroom
1/2 blikje tomatenpuree
200 g Noorse garnalen
1 zakje roerbakgroenten (vers)
1 teentje knoflook
2 sjalotjes
2 tomaten
olijfolie
peper
zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de sjalotjes en knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Bak in een beetje olijfolie de sjalotjes, knoflook, roerbakgroenten, tomatenpuree, tomaat en de garnalen even licht aan. Blus dit af met de cognac. Voeg nu de room en de 2 pakken soep erbij en breng het geheel aan de kook. Voeg naar smaak eventueel vers gemalen peper en zout toe. Direct serveren.
tip: voor extra vulling kun je natuurlijk diverse andere vissoorten toevoegen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henny_b_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top