
-4 knoflooktenen (fijngehakt)
-1 th lepel versgemalen zwarte peper
-1/2 th lepel chilivlokken
-1 th lepel paprikapoeder
-2 th lepels oreganoblaadjes (fijngehakt)
-een handvol peterselieblaadjes en takjes (fijngehakt)
-1 dl olijfolie
-5 el rodewijnazijn
-zout naar eigen smaak
Deze originele Argentijnse kruidensaus smaakt super bij gegrild vlees.
-meng alles in een pot en schud ze door elkaar
**laat de saus 3 a 4 uur staan alvorens hem te gebruiken
marber17 30-07-2009
Heerlijk! We hebben genoten!
ine61 12-11-2004
Hoi Marc,
Heerlijk sausje
Bedankt Groetjes Ine
edda_m 14-10-2004
kan me nog herinneren dat ik deze saus vroeger erg lekker vond bij "los Gauchos".
Boedoel je chilipoeder met chilivlokken?
of is dat iets heel anders.......
groeten van Edda