1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Karbonade Caprese

Karbonade Caprese

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-10-2004

Ingrediënten 4 personen


4 ribkarbonades, 2 eetl. pesto, 1 eetl. olijfolie, peper uit de molen, 1 bolletje Mozzarella, 2 tomaten

Voor de saus:
150 g spekblokjes, kookroom, 1/2 glas witte wijn


Verder heb je nodig


Oven/Grill, kwastje


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng de pesto met de olie en peper. Verdeel dit mengsel met een kwastje over de karbonades aan beide kanten. Bak de karbonades om en om, leg ze op een ovenplaat en bedek ze met plakjes Mozzarella en tomaat en zet ze 3 minuten onder de grill

Bereidingswijze

Bak in dezelfde pan de spekjes krokant, blus af met de wijn en laat dit een paar minuten doorkoken. Doe de room erbij en kook nog even door. Breng eventueel nog op smaak met pesto en peper

Serveertip

BRON : JAMIE OLIVERLekker met risotto en gemengde groene salade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top