1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Salade
  5. Thaise salade
  6. Komkommer salade (Yum taent kwa)

Komkommer salade (Yum taent kwa)

  • Thais, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-10-2004

Ingrediënten


1 kleine komkommer, 1 rode ui, 1 rode spaanse peper, 1/2 dl azijn, 50 g suiker.



Komkommer salade (Yum taent kwa)
Komkommer salade (Yum taent kwa)

Een heerlijk frisse komkommer salade. Heerlijk bij de Thaise of Indische rijsttafel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de komkommer. Snijd dit in dunne plakjes. Snijd de ui in ringen. Snijd de spaanse peper klein,

Bereidingswijze

Azijn suiker en spaanse peper aan de kook brengen. Suiker op lossen en laten afkoelen.
Doe de komkommer in een schaal en voeg hieraan toe de afgekoelde sausje.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Heerlijk bij een Tais rijsttafel.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tropenkeuken


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tropenkeuken
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top