1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Taffy Apple

Taffy Apple

Door: rioxiann

  • Amerikaans,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-10-2004

Ingrediënten 6 personen


2 cup White sugar
2 cup Light corn syrup
1/3 cup Cinnamon candies (hearts)
1 cup Cold water
1/2 tbs Red food coloring
1/2 tbs Cinnamon
6 Red apples McIntosh or Delicious
6 Popcycle Sticks



Tofee apples

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In heavy saucepan, combine sugar, corn syrup and cinnamon candies with 1-cup cold water. Cook over medium heat until sugar and candies are dissolved, but do not boil. Add the food coloring and the cinnamon and bring up to boil. Boil until it reaches 300 F on a candy thermometer. Meanwhile, wash and dry apples, remove stem and insert wooden sticks firmly enough into the apple that you can hold them firmly. Remove syrup from heat when it reaches 300 and dip each apple into syrup. Swirl to coat apple. Place coated apples onto greased cookie sheets to cool and harden.

Serveertip

Let stand at room temperature until ready to serve. Make 6 taffy apples



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top