1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. TAM KONIJN IN GEUZENBIER MET PRUIMEN

TAM KONIJN IN GEUZENBIER MET PRUIMEN

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 12-10-2004

Ingrediënten 4 personen


4 achterbouten van tam konijn 16 gewelde pruimen 1 kaneelstokje 2 flesjes geuzenbier 6 plakken ontbijtkoek mosterd 2 el rode bessengelei boter beetje water.


Verder heb je nodig


1 stoofpan.


EEN ZEER SMAKELIJK WILDGERECHT!!VOOR DE ECHTE KOOKAVONTURIERS!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De bouten van vel ontdoen en insmeren met peper,zout en mosterd.

Bereidingswijze

De boter verhitten in een pan en de bouten mooi bruin braden. De bouten in een stoofpan doen en de boter afblussen met bier.

Het bier,het water,het kaneelstokje en de bessengelei aan het konijn toevoegen en afdekken met de ontbijtkoek.Een deksel op de pan doen het konijn 2 uur stoven.

Serveertip

Serveren met de saus en de gewelde pruimen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wouterkim


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wouterkim
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top