Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Spinazie
  6. duet van zeewolf en gerookte zalm met spinazie en mosterd

duet van zeewolf en gerookte zalm met spinazie en mosterd

Door: carine20

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-10-2004

Ingrediënten 2 personen


400 gr zeewolffilet-2 mooie sneden gerookte zalm-200 gr diepvries bladspinazie-een flinke scheut witte wijn,peper en zout en een klontje goei boter
Voor de saus:3 dl visfumet-1dl room-mosterd en dille naar smaak-een half blokje kippen bouillon zonder vet



Ontdek meer:

Bereidingswijze

In een magnetron bestendige schaal doe je de witte wijn en boter.Daarop leg je de zeewolffilet,een beetje peper,daarop de spinazie en als laatste de gerookte zalm.Zorg ervoor dat de spinazie helemaal bedekt is met de gerookte zalm.Overtrek de schaal met huishoudfolie en zet ongeveer 10 minuten in de magnetron.Maak ondertussen de saus:visfumet,room,kippeblokje en mosterd aan de kook brengen.Een klein beetje binden met blanke roux.Juist voor het serveren dille toevoegen

Serveertip

Gekookte aardappelen of aardappelpuree



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carine20
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top