1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Henrike`s Ei met Zalmkaviaar

Henrike`s Ei met Zalmkaviaar

Door: henrike31

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-10-2004

Ingrediënten 1 personen


  • minimaal 1 ei S of M of L of XL
  • water
  • 1 eetl. zalmkaviaar of kaviaar
  • bieslook


  • Verder heb je nodig


  • eierprikker
  • kookpan
  • warmtebron
  • eierwekker
  • vergiet
  • amuselepels
  • bestek


  • Ontdek meer:

    Voorbereiding

  • Prik met een eierprikker een gaatje aan de bolle kant van het ei
  • Door dit gaatje in de luchtkamer zal het ei niet barsten bij het koken

    Bereidingswijze

  • Breng de eieren in ruim water aan de kook
  • Reken de kooktijd vanaf het moment dat het water kookt
  • 8-10 minutenVoor een hard ei
  • Laat de eieren direct na het koken schrikken in koud water
  • Halveer de eieren met een natgemaakt mes

  • Serveertip

  • Serveer het ei op een amuselepel en voeg de zalmkaviaar toe
  • Lekker als hapje bij een aperitief



    Deel dit recept

    Reacties (0)



  • Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van henrike31
    Meest bekeken
    Kooktip!
    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Scroll voor meer recepten
    Top