Smoor ajam

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Een heerlijk Indisch kipgerecht dat niet heet is.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verhit de boter/olie in een braadpan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de uien en kruiden toe en bak alles even mee.

Bereidingswijze

Zet het vuur lager en voeg de ketjap en zoveel water toe dat het net niet onder staat. Laat alles in ca. 30 minuten gaar stoven. Eventueel binden met wat maizena of een ander bindmiddel.

Serveertip

Lekker met witte rijst en sajoer lodeh.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

tropenkolder avatar
tropenkolder

Doorsturen

Home Recepten