hache met spruiten

  • Nederlands,
  • > 120 min.

een wat ongewone combinatie.
Past zowel in Atkins als Montignac

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg runder stoof lappen
1,5 kg uien
1kg spruiten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

braadpan,

Voorbereiding

vlees in blokjes snijden.
Uien grof snijden.
Spruitjes schoonmaken.


eetsmakelijk.

Bereidingswijze

Vlees kruiden met zout en peper.
vlees in porties bakken in olijfolie.
Al het vlees in de pan en uien nog even mee bakken.
lauw water toevoegen, ongeveer 1 liter.
Extra kruiden met laurier poeder en kruidnagelpoeder.
Eventueel sambal en kikomansaus toevoegen.
ongeveer 2,5 uur laten sudderen.
Uien binden het geheel.
Spruitjes in 7 minuten koken zout of eventueel bouillionpoeder toevoegen.

Serveertip

In twee schalen serveren .
Eventueel sambal en kikomansaus op tafel zetten.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

corbeekhuis avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten