hache met spruiten
- Nederlands,
- > 120 min.
een wat ongewone combinatie.
Past zowel in Atkins als Montignac
Ingrediënten 4 personen
1 kg runder stoof lappen1,5 kg uien
1kg spruiten
Benodigdheden
braadpan,
Voorbereiding
vlees in blokjes snijden.
Uien grof snijden.
Spruitjes schoonmaken.
eetsmakelijk.
Bereidingswijze
Vlees kruiden met zout en peper.
vlees in porties bakken in olijfolie.
Al het vlees in de pan en uien nog even mee bakken.
lauw water toevoegen, ongeveer 1 liter.
Extra kruiden met laurier poeder en kruidnagelpoeder.
Eventueel sambal en kikomansaus toevoegen.
ongeveer 2,5 uur laten sudderen.
Uien binden het geheel.
Spruitjes in 7 minuten koken zout of eventueel bouillionpoeder toevoegen.
Serveertip
In twee schalen serveren .
Eventueel sambal en kikomansaus op tafel zetten.