1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. hache met spruiten

hache met spruiten

  • Nederlands,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 04-10-2004

Ingrediënten 4 personen


1 kg runder stoof lappen
1,5 kg uien
1kg spruiten


Verder heb je nodig


Braadpan,


Een wat ongewone combinatie.
Past zowel in Atkins als Montignac

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in blokjes snijden.
Uien grof snijden.
Spruitjes schoonmaken.


eetsmakelijk.

Bereidingswijze

Vlees kruiden met zout en peper.
vlees in porties bakken in olijfolie.
Al het vlees in de pan en uien nog even mee bakken.
lauw water toevoegen, ongeveer 1 liter.
Extra kruiden met laurier poeder en kruidnagelpoeder.
Eventueel sambal en kikomansaus toevoegen.
ongeveer 2,5 uur laten sudderen.
Uien binden het geheel.
Spruitjes in 7 minuten koken zout of eventueel bouillionpoeder toevoegen.

Serveertip

In twee schalen serveren .
Eventueel sambal en kikomansaus op tafel zetten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corbeekhuis


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corbeekhuis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top