Boerenlunch

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-10-2004


Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
? 6 plakjes gekookte worst
? 2 plakjes rauwe ham
? 50 g roomkaas
? 8 plakjes tomaat
? 75 g zuurkool
? 50 g kruidenboter
? 1 theelepel komijnzaad
? 2 waldkornbollen
? ? bakje alfalfa
? 4 boterhammen (mais)
? mosterd (grove)
? 4 blaadjes sla
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
* mes

Bereidingswijze

Snijd de waldkornbollen open en besmeer deze met de verse roomkaas en strooi het komijnzaad erover.
Beleg de bollen vervolgens met zuurkool en plakjes worst en smeer er wat mosterd op.

Besmeer de boterhammen met kruidenboter.
Beleg er 2 met sla, tomaat, alfalfa en de rauwe ham, en leg de anderen erop.
Snijd de sandwiches doormidden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten