chinese vispakketjes

  • Chinees,
  • > 120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eetl.chinese sojasaus,4 eetl.droge sherry,1 eetl.gembersiroop,2 teentjes knoflook,400gr.kabeljauwfilet,100gr.noorse garnalen,1 bosje bosuitjes,1 eetl.sesamolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

grote schaal,aluminiumfolie

Voorbereiding

pers de knoflook en deze met de sojasaus,sherry,gembersiroop in de schaal en dit goed mengen.
bevroren kabeljauw erin leggen.
afgedekt in de koelkast ca.3 uur laten marineren en af en toe omdraaien.

Bereidingswijze

bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
op de aanrecht 4 stukken aluminiumfolie van 30x30 cm uitspreiden.kabeljauw uit de marinade nemen in vieren snijden en op de folie leggen.bosuitjes en de garnalen erover verdelen.
folie tot pakketjes dichtvouwen en tot gebuik in de koelkast leggen.
op de BBQ vispakketjes in ca. 15min. garen.
pakketjes openvouwen en besprenkelen met sesamolie

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

slagroompunt avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten