chinese vispakketjes
- Chinees,
- > 120 min.
Ingrediënten 4 personen
4 eetl.chinese sojasaus,4 eetl.droge sherry,1 eetl.gembersiroop,2 teentjes knoflook,400gr.kabeljauwfilet,100gr.noorse garnalen,1 bosje bosuitjes,1 eetl.sesamolieBenodigdheden
grote schaal,aluminiumfolie
Voorbereiding
pers de knoflook en deze met de sojasaus,sherry,gembersiroop in de schaal en dit goed mengen.
bevroren kabeljauw erin leggen.
afgedekt in de koelkast ca.3 uur laten marineren en af en toe omdraaien.
Bereidingswijze
bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
op de aanrecht 4 stukken aluminiumfolie van 30x30 cm uitspreiden.kabeljauw uit de marinade nemen in vieren snijden en op de folie leggen.bosuitjes en de garnalen erover verdelen.
folie tot pakketjes dichtvouwen en tot gebuik in de koelkast leggen.
op de BBQ vispakketjes in ca. 15min. garen.
pakketjes openvouwen en besprenkelen met sesamolie