Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Gelei van lijsterbessen en valappels

Gelei van lijsterbessen en valappels

Door: annie0710

  •  ,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 30-09-2004

Ingrediënten


1 KG ONRIJPE VALAPPELS 1 KG LIJSTERBESSEN 1 CITROEN
2 THEELEPELS GEMALEN KRUIDNAGELEN 1 KG GELEISUIKER.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de appels in parten, ris de lijsterbessen van de steeltjes, pers het sap uit
de citroen en rasp de citroenschil. Doe deze ingredienten in een pan, samen
met de gemalen kruidnagelen. Voeg zoveel water toe, dat de massa onder staat.
Breng het aan de kook en kook de vruchten tot moes.
Laat het geheel een nacht staan.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annie0710
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top