1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Rosbief
  5. Rosbief en rauwkost met zoutdip

Rosbief en rauwkost met zoutdip

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-09-2004

Ingrediënten 4 personen


1 bosje radijs, 1/2 komkommer, 1/2 bos bospeen, 2 el Jozo Molenzout(pak 500gr), 4 sneetjes witbrood en 100 gr rosbiefplakjes.


Verder heb je nodig


Zoutmolen.


Een lekker voorgerecht. 150 kcal

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonmaken en in langwerpige stukken snijden. Bospeen schoonmaken en klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Rauwkost op bord leggen.

Bereidingswijze

Sneetjes brood met boter besmeren en elk sneetje 2 keer diagonaal in stukken snijden. Driehoekjes brood met rosbief beleggen en op schaal leggen. Zout in zoutmolen malen en in bakje doen. Schotel serveren en aan tafel rauwkost en brood in zout dopen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rae


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rae
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top