1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Bloemkool
  5. Tartaar met aardappel en bloemkool

Tartaar met aardappel en bloemkool

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-09-2004

Ingrediënten


150 gram tartaar
250 gram aan kleine aardappelen
300 gram bloemkoolroosje



Een echt Hollands prakje voor de baby en lekker snel klaar. Natuurlijk is dit prima te combineren met de bereiding van jullie eigen bloemkool, aardappel, tartaar prak. Dit gerecht is ingevroren 2-3 maanden houdbaar.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de aardappelen na het schillen in stukjes.
Kook de aardappel, bloemkool en tartaar in 15-20 minuten gaar. Giet vervolgens het kookvocht af (bewaar een beetje van het vocht).
Prak het geheel fijn en voeg eventueel wat van het bewaarde kookvocht toe wanneer het gerecht iets te droog is.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van denley


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van denley
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top