1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. strengen

strengen

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-09-2004

Ingrediënten 4 personen


Een kilo strengen (krabbetjes of kleine spareribs)
een pan met water
aromatt van knorr(de gele)


Verder heb je nodig


Frituurpan of een grote pan vol met olie


Dit is een streekgerecht uit heerde mijn vader heeft me dit geleerd en het is erg lekker vind ik persoonlijk. het kan als borrelhapje gegeten worden maar ook als gewon een warme maaltijd met wat patat of aardappelen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de strengen eerst gaar anders zijn ze half rauw endas niet erg lekker

Bereidingswijze

Zet de fritteuse aan en laat het verwarmen (dezelfde tempratuur als je patat bakt) als het vet goed heet is frittuur de strengen goudbruin.
bestrooi ze daarna met knorr en klaar ben je

Serveertip

Je kunt nattuurlijk ook een lekkere saus erbij maken en dat erover heen smeren inplaats van knorr

smakelijk eten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van icequeen1155


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van icequeen1155
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top