Pastasalade met blauwe kaas, peer en walnoten

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-09-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
150 gram pasta naar keuze, 100 gram kipfilet, 2 el boter of margarine, 75 gram blauwschimmelkaas, 1 klein blikje peren op lichte siroop, 3-4 el mosterdressing, paar takjes verse peterselie.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de pasta beetgaar. Afspoelen met koud water en uit laten lekken. Snijd de kipfilet klein. Verbrokkel de kaas en laat de peren uitlekken. Snijd 4 halve peren in stukjes.

Bereidingswijze

Bak de kip gaar, meng alle ingredienten en schenk de dressing erover. Garneer met takjes peterselie.

Serveertip

Lekker met ciabatta.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten