1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Toscaanse gebakken aardappelen

Toscaanse gebakken aardappelen

Door: visscher1950

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-09-2004

Ingrediënten 4 personen


6 eieren2 grote aardappels2 kleine courgettes1 theel. verse rozemarijn (of gedroogde)1 uiz&pscheut olijfolie1 eetl gehakte peterselie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de ui en snipper fijn. Schil de aardappels en snijd ze in flinterdunne plakjes. Was de courgettes en snijd ze in niet te dunne schijven.Verhit de olie in een Koekenpan. Fruit de uisnippers tot ze glazig zijn, voefg de aardappels toe en bak aan beide kanten bruin. Bestrooi met rozemarijn.Breng op smaak met z&p. Voeg de courgette's toe en bak nog 3 min.Klop de eieren en breng op smaak met p&z. Verhit de rest van de olijfolie in de pan met groenten. Meng de eieren onder de aardappels en de courgettes en bak de omelet langs beide kanten goudbruin. Bestrooi met peterselie en dien op.



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van visscher1950
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top