Stamppot met paksoi

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-09-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 1/2 kilo aardappelen *
zout *
peper *
2 grote uien *
1 struik paksoi 400 gram *
100 gram mosterdkaas *
2 eetlepels bloem *
20 gram boter *
1 bekertje zure room *
2 eetlepels piccalilly.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de geschilde aardappelen in water met wat zout gaar.
Pel de ui en snijd hem in ringen.
Snijd de paksoi in dunne repen en de kaas in blokjes.
Wentel de uienringen door de bloem en bak ze in de hete boter bruin.
Stamp de aardappelen met enkele lepels kookvocht fijn en schep er de paksoi, de kaas, de zure room, de piccalilly en wat peper en zout door.
Warm de stamppot goed door, garneer met de uienringen en serveer met een gebakken schnitzel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten