Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. RundvleesCurry met Basilicum

RundvleesCurry met Basilicum

Door: meatteam1

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-09-2004

Ingrediënten 4 personen


2 el plantaardige olie, 2 teentjes knoflook(fijngehakt), 1 el rode currypasta, 175 gr malse biefstuk(in dunne plakjes), 1,25 ml kokosroom, 1 el gehakte geroosterde pinda's, 20 verse zoete basilicumblaadjes.


Verder heb je nodig


Voor de garnering: 1 lange verse rode peper, overlangs in dunne plakjes.
2 limoenblaadjes, opgerold tot een sigaret en in dunne reepjes.


Ontdek meer:

Bereidingswijze

01: Verhit de olie in een wok of Koekenpan en bak de knoflook tot hij bruin kleurt. Roer de currypasta er goed door.
02: Voeg het vlees, de kokosroom, pinda's en het basilicum toe en roer goed na elke toevoeging. Roerbak de curry op hoog vuur tot het vlees gaar is.
03: Schep de curry op een schaal en garneer met de reepjes peper en limoenblaadjes.

Serveertip

Bron: Niet van mijzelf.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van meatteam1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top