stokbrood met pikant gehakt uit de oven
- Lunch/Brunch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-09-2004
lekker als lunch,of als hapje op een feest
Voorbereiding
Snij de paprika in zeer kleine blokjes.
Snipper de sjalotjes.
VerwArm de oven voor op 180 gr C
Bereidingswijze
Meng het gehakt met het ei, en voeg dan de overige ingredienten toe.
Breng dit op smaak met peper en zout.
Als de massa te slap is evt. extra paneermeel toevoegen.
Snij nu de stukken stokbrood bovenlangs door tot bijna aan de bodem, en vouw ze open.
Verdeel de gehaktmassa in 4 gelijke delen,en vorm er lange cilinders van in de lengte van het stokbrood.
Leg in ieder stuk stokbrood een gehaktrol en bestrooi ze met wat paneermeel.
Zet de stokbroodjes op een ovenplateau en bak ze gaar en goudbruin in ca 15 min.
Serveer zo warm mogelijk.
Laatste reacties
mmmmmmm ook een lekker recept! Bedankt en groetjes joke,.