roergebakken schnitzels

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-09-2004

Dit recept heb ik van mijn buurvrouw Anne gekregen.
Het is hier zo geliefd dat we het minstens eens in de 2 weken eten.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 schnitzels,50gr boter,peper,zout,
paprikapoeder,1 el honing,1 dl bouilon,
2 el sherry of annanassap,
1 el ketjap manis,1 rode paprika,
1 klein blikje annanasstukjes,
3 el silveruitjes,1 el maizena
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

schnitzels in reepjes snijden en met zout peper en paprikapoeder bestrooien.
laat de annanasstukjes uitlekken.
snij de paprika in blokjes

Bereidingswijze

bak het vlees snel om en om goudbruin.
voeg de honing toe met de bouilon,sherry/annanassap en ketjap.
roer goed over de bodem van de pan zodat alle aanbaksels oplossen.
voeg de paprika,uigelekte annanasstukjes en zilveruitjes toe.
warm deze even mee.
bind het vocht in de pan met de aangelengde maizenna.
serveren met mihoen of rijst

Laatste reacties

kooswillem avatar
kooswillem 14-04-2010

Bizar gerecht, maar wel lekker.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten