1. Home
  2. Recepten
  3. Filippijnse loempia's

Filippijnse loempia's

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-09-2004

Ingrediënten


1 kg gehakt, 2 uien, 3 wortels, 1/2 bol knoflook, 3 eieren, 1 pak spring roll pastry (klein formaat)



Mini loempiaatjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De groenten heel fijn hakken en samen met de eieren onder het gehakt mengen. Met een koffielepel een klein hoopje gehaktmengsel op een hoek van een blaadje spring roll pastry leggen. Dun oprollen en halverwege de zijkanten toevouwen. Met je vinger een beetje water op de zichtbare randen strijken en verder oprollen tot je een gesloten pakketje hebt.

Serveertip

Als borrelhap met sweet chili sauce. Wij eten het ook gewoon als hoofdgerecht met rijst en een pikant sausje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van myriam_c


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van myriam_c
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top